180 de percheziții au loc în această dimineață în toată țara
Foto: www.noi.md

180 de percheziții au loc în această dimineață în toată țara

17 știri, 9

UPDATE 10:00 Inspectoratul General al Politiei în comun cu Procuratura Generală, cu suportul Direcției Antidrog, Direcția de Poliție a municipiului Chișinău, Inspectoratele de Poliție, Oficiul Principal al Procuraturii mun. Chișinău și Procuraturile de sector din țară, desfășoară peste 180 de percheziții în toată țara.

Până la această ora au fost reținute patru persoane, fiind depistate peste 30 de grame de cocaină, 20 de grame de heroină, 50 de pastile ecstasy, dispozitive destinate consumului de droguri și marijuana hidroponică în cantitate de peste 5 kg, plante uscate de cânepă pregătite pentru prelucrare.

Totodată, au mai fost depistate și preluate 4 arme de foc deținute ilegal. Perchezițiile se desfășoară în toate raioanele din republică!

Sute de percheziții au fost demarate în dimineața zilei de astăzi, 7 decembrie, pe întreg teritoriul republicii. Acestea au loc în cadrul operațiunii antidrog demarate anterior de inspectoratele din teritoriu, în comun cu Direcția Antidrog din cadrul Inspectoratul Național de Investigații (INI).

Diana Sochircă, șefa Serviciului de presă al INI, a declarat pentru Realitatea.md că informații cu privire la operațiune vor fi oferite pe parcursul zilei.

    Citește pe realitatea.md