(UPDATE) Un microbuz de pe ruta Praga-Orhei s-a răsturnat în România! Doi oameni, ambii din Republica Moldova, au murit
Foto: today.md

(UPDATE) Un microbuz de pe ruta Praga-Orhei s-a răsturnat în România! Doi oameni, ambii din Republica Moldova, au murit

19 știri, 29

UPDATE: 10:00 Șeful Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Harghita, dr. Peter Szilard, a declarat, pentru AGERPRES, că echipajele pe care le coordonează au transportat cinci pacienți, din Republica Moldova, la Spitalul din Toplița, iar un echipaj de prim ajutor transportă o mamă, care prezintă excoriații, și pe copilul său, care este doar speriat, aceștia fiind din România. Cele cinci persoane prezintă politraumatisme și acuză dureri la nivelul capului, toracelui, brațelor.

UPDATE: 09:48 Persoanele decedate au câte aproximativ 30 de ani și ar fi ambele din Republica Moldova, scrie Protv.ro.

UPDATE: 09:32 Microbuzul efectua cursa Praga – Orhei. Decedații sunt un bărbat și o femeie. Identitatea lor nu a fost stabilită deocamdată. Accidentul s-ar fi produs din cauza condițiilor meteo nefavorabile, scrie Gandul.info.

Doi oameni au murit, iar alții sunt răniți, în urma unui accident teribil, produs azi-dimineață în România. Oameni se aflau într-un microbuz. Șoferul unității de transport a pierdut controlul volanului și microbuzul s-a răsturnat.

Accidentul s-a petrecut între localitățile Borsec și Tulgheș, în județul Harghita. Adevarul.ro scrie că microbuzul efectua o cursă din Republica Moldova.

La fața locului au intervenit nouă echipaje medicale și, potrivit sursei citate, 11 persoane prezintă diverse traumatisme.

În microbuzul care s-a răsturnat se aflau 20 de pasageri.

Potr...

    Citește pe realitatea.md