Valentina Naforniță despre decizia de închidere a sălilor de concerte: Trăim într-o țară în care cultura este pe ultimul loc4Foto© publika.md

Valentina Naforniță despre decizia de închidere a sălilor de concerte: Trăim într-o țară în care cultura este pe ultimul loc

, 6 știri, 4 vizualizări

Trăim intr-o țara în care cultura este pe ultimul loc. Conncluzia este făcută de renumita soprană Valentina Naforniță, după ultima decizie luată de către Comisia Națională Extraodrinară de Sănătate Publică (CNESP). Soprana se arată dezamăgită de restricțiile legate de sălile de spectacole.

„Între timp in Moldova se revine la stare de urgentă. Prezenta spectatorilor in sala de spectacole nu se permite însă restaurantele, cafenelele și barurile vor putea activa pana la ora 22:00. La spectacole spectatorii poarta masca pe tot timpul spectacolului, nu interacționează , și sunt așezati la distanță astfel încât sa se respecte restricțiile privind distanță socială.

Spuneti-mi de ce riscul este mai mare la un spectacol decât la restaurant și baruri unde lumea își scoate maștile și interacționează direct? Trăim intr-o țara in care cultura este pe ultimul loc. Rușine!”, scrie Naforniță pe pagina sa de Facebook.