Veaceslav Negruță bate alarma: Cele mai vestite privatizări s-au făcut în anii electorali© independent.md

Veaceslav Negruță bate alarma: Cele mai vestite privatizări s-au făcut în anii electorali

, 5 știri, 6 vizualizări

„Actualul Guvern nu a fost instaurat pentru a reduce schemele, acesta a fost instaurat pentru a le multiplica. Schemele de la Metalferos continuă, iar banii vor ajunge pentru finanțarea campaniei lui Igor Dodon. Totodată, se vehiculează că Vladimir Andronache, persoana din anturajul lui Vladimir Plahotniuc, acum în anturajul lui Igor Dodon, administrează nu doar Metalferos, dar și alte scheme. Am întrebări la ce se întâmplă cu proprietatea Republicii Moldova", a declarat Alexandru Suslari în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi" de la postul de televiziune TVR Moldova.

Și ex-ministrul Finanțelor Veaceslav Negruța trage un semnal de alarmă cu privire la privatizările și concesionările care se fac în Republica Moldova, mai ales în anii electorali și pre-electorali.

„Vreau să reamintesc că cele mai vestite privatizări din Republica Moldova s-au făcut în anii electorali. In 2008, înainte de alegerile din 2009 s-a dus Codru și multe altele. Cine era principalul acolo? Din nou, numele Igor Dodon figurează. În 2014 acele vestite concesionări și acele active pierdute de stat și BEM. În 2019 am avut alegeri, în 2018 se duce Casa Presei, cantină și alte lucruri", a declarat Veaceslav Negruța.