Venezuela se confruntă cu o nouă pană de curent la nivel național3Foto© publika.md

Venezuela se confruntă cu o nouă pană de curent la nivel național

, 5 știri, 4 vizualizări

După meciul cu Moldova din preliminariile Campionatului European din 2020, echipa națională de fotbal a Franței a revenit acasă. "Cocoșii galici" au reluat imediat pregătirile pentru confruntarea cu Islanda, care se va juca, astăzi, la Paris.

Campionii mondiali au plecat din Republica Moldova bine dispuși. În timp ce selecționerul Didier Deschamps a analizat echipa Islandei, următoarea adversară în preliminarii, fotbaliștii francezi au fost preocupați cu jocuri pe calculator. Fostul internațional, Andre-Pierre Gignac, a comentat prestația "Les Bleus" în meciul de la Chișinău câștigat cu 4-1 în fața reprezentativei țării noastre.

"Fără îndoială, Paul Pogba i-a oferit o pasă superbă lui Antoine Griezmann, care a reușit un voleu bun. Pasa precisă a făcut șah-mat defensiva adversarilor, a fost un procedeu tehnic magnific, care mi-a plăcut foarte mult. A fost o primă repriză bună și un debut bun pentru Les Bleus. Echipa a făcut un presing bun, a controlat totalmente jocul și a obținut o victorie frumoasă".