Vicepreședintele Platformei DA, Alexandr Slusari, denunță o situație gravă la întreprinderea Calea Ferată a Moldovei3Foto© noi.md

Vicepreședintele Platformei DA, Alexandr Slusari, denunță o situație gravă la întreprinderea Calea Ferată a Moldovei

, 8 știri, 14 vizualizări

Vicepreședintele Platformei DA, Alexandr Slusari, a declarat în cadrul unui briefing de presă că deși activează comisia de anchetă, la întreprinderea Calea Ferată a Moldovei se întâmplă lucruri grave.

„Acum s-a ajuns la datoria de 837 mln lei, dintre care aproape 164 mln sunt datorii la salarii. Marea majoritate a angajaților nu primesc salarii deja de 4 luni, unii se concediază, alții pregătesc proteste. Pe acest fundal este în toi așa-zisul concurs de selectare a directorului întreprinderii. Cei care au tras sforile până acum au organizat un concurs butaforic.

Este coordonată desemnarea candidaturii lui Condurache, persoana care este vizată în rapoartele SIS despre care vom face publice mai târziu datele extrem de îngrijorătoare. El este favoritul și Igor Dodon a dat deja indicații referitor la persoana care trebuie să câștige concursul. Ca variantă de rezervă, a depus actele și actualul director interimar”, a spus Slusari.