Viceprim-ministra Cristina Lesnic a avut o intrevedere cu Ambasadorul Romaniei in Republica Moldova, Daniel Ionița2Foto© deschide.md

Viceprim-ministra Cristina Lesnic a avut o intrevedere cu Ambasadorul Romaniei in Republica Moldova, Daniel Ionița

, 7 știri, 8 vizualizări

Viceprim-ministra pentru Reintegrare, Cristina Lesnic, a avut astăzi, 6 iulie, o întrevedere oficială cu ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță. Potrivit unui comunicat de presă oficiala a exprimat mulțumiri pentru asistența medicală oferită Republicii Moldova în legătură cu gestionarea crizei umanitare Covid-19 și a subliniat că partea moldovenească este solidară cu statele care au fost afectate de virusul de tip nou.

„Oficialul a informat că recomandările  speciale ale OMS cu privire la situația sanitară au fost expediate de către autoritățile constituționale în adresa Tiraspolului și a Misiunii OSCE.

Au făcut un schimb de opinii cu privire la rezultatele vizitei Reprezentantului Special al OSCE la Chișinău, subiectele cuprinse în pachetul Berlin Plus, dinamica dialogului dintre Chișinău și Tiraspol, efectele autoizolării regiunii transnistrene și impactul extinderii termenului de restricționare a liberei circulații până la 30 septembrie 2020”, scrie în comunicat.