VIDEO. A furat o geantă cu bani dintr-un automobil. Cine îl cunoaște să anunțe imediat poliția

VIDEO. A furat o geantă cu bani dintr-un automobil. Cine îl cunoaște să anunțe imediat poliția

7 știri, 8

Bărbatul din imagini este căutat de forțele de ordine după ce ar fi sustras o geantă cu bani dintr-un automobil parcat pe o stradă din sectorul Centru al Capitalei.

Potrivit proprietarului, în gentuță se aflau bani în sumă de aproximativ 4.500 lei, iar automobilul l-ar fi lăsat descuiat și se afla prin preajmă, întrucât activează în calitate de distribuitor de mărfuri.

Acțiunile făptașului au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate la un local. Conform legii suspectul riscă o pedeapsă cu mărime de pînă la 13.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 120 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani.

Persoanele care l-au recunoscut, sunt rugate să comunice informațiile la: 0603 600 55 / 0691 50 993. Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

Totodată Poliția Capitalei solicită conducătorilor auto:

DOTAȚI autoturismul cu un sistem de alarmă pe bază de sensori ce se aplică pe

geamuri și capote, ceea ce își dovedește întotdeauna eficiența;

VERIFICAȚI dacă geamurile sunt închise și portierele asigurate atunci când părăsiți autoturismul, chiar și pentru câteva minute;

Asigurați-vă că nu ați lăsat cheile în contact;

Pe timpul nopții, parcați autoturismul în locuri special amenajate și iluminate, aflate în zona de acțiune a patrulelor de poliție;

UTILIZAȚI sistemul de blocare a axului volanului, a cutiei de viteze sau a sistemului de frânare...

    Citește pe stirilocale.md