Vin ploile! Meteorologii prognozează averse cu descărcări electrice5Foto© tv8.md

Vin ploile! Meteorologii prognozează averse cu descărcări electrice

, 14 știri, 15 vizualizări

Astăzi, în toată țara sunt prognozate ploi cu descărcări electrice. La Briceni și Soroca termometrele vor indica 20 de grade Celsius, la Bălți se vor înregistra 21 de grade, iar la Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol vor fi până la 23 ge grade Celsius. La Leova se așteaptă 24 de grade, iar la Comrat și Cahul maxima va ajunge la 25 de grade Celsius.

Și în Capitală, astăzi se așteaptă precipitații cu descărcări electrice, dar și temperaturi de până la 23 de grade Celsius. În următoarele zile, vremea se va menține caldă, dar vor cădea ploi. Ziua termometrele vor oscila între 21 și 31 de grade, iar noaptea între 11 și 17 grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 25 grade Celsius, iar la Paris – 22. La Londra și la Viena se vor înregistra 21 de grade, în timp ce la Berlin și Roma se așteaptă 23 de grade. La Praga, Varșovia și Belgrad sunt prognozate 20 de grade Celsius, pe când la Budapesta va fi cu un grad mai mult. În capitala României se anunță 22 de grade, la Ankara 26, iar la Atena cu un grad mai puțin. La Kiev maxima va ajunge la 24 de grade Celsius, iar la Moscova temperaturile nu vor depăși 18 grade.