Viorel Morari, răspunde acuzațiilor care i s-au adus în cazul Tranga4Foto1Video© realitatea.md

Viorel Morari, răspunde acuzațiilor care i s-au adus în cazul Tranga

, 6 știri, 8 vizualizări

Viorel Morari, fostul șef al Procuraturii Anticorupție, infirmă presupusa complicitate cu milionarul Andrei Tranga, învinuit de Procuratura pentru Combaterea Crimei Organizate și Cazuri Speciale (PCCOCS) de tentativă de preluare a unei afaceri prin șantaj.

Fostul șef al Procuraturii Anticorupție a făcut această declarație în timp ce se deplasa pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt spre sediul Procuraturii Generale. Deși a evitat să vorbească mai mult, el a menționat că nu are nicio implicare în dosarul Tranga și că toate acuzațiile care i se aduc sunt „aberații totale”. „Se desfășoară ancheta, alte comentarii pentru moment nu am”, a subliniat el.

Viorel Morari a evitat de asemenea să răspundă la întrebarea dacă demisia sa ar avea tangențe cu o presupusă răzbunare din partea șefului PCCOS, Nicolae Chitoroagă, cu care s-ar afla în relații ostile. „Întrebați-l pe Chitoroagă. Eu nu am ce spune absolut nimic. Știu ce am făcut. Răspund pentru toate faptele și pentru toate vorbele mele. Nu am obiecții, argumente sau comentarii. Jumătate de țară ar putea să aibă relații ostile cu mine. Suntem colegi”, a declarat procurorul.