Vlad Plahotniuc pe picior de egalitate la încredere cu Maia Sandu și Andrei Năstase chiar în sondajul realizat de simpatizanții PAS-PPDA3Foto© prime.md

Vlad Plahotniuc pe picior de egalitate la încredere cu Maia Sandu și Andrei Năstase chiar în sondajul realizat de simpatizanții PAS-PPDA

, 5 știri, 19 vizualizări

Încrederea moldovenilor în Igor Dodon, Maia Sandu și Andrei Năstase scade, în timp ce ratingul liderului Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, se menține stabil. Cel puțin așa arată datele celui mai recent studiu sociologic comandat de un institut apropiat Partidului Acțiune și Solidaritate.

Potrivit sondajului, pe primul loc în topul încrederii se menține președintele țării Igor Dodon. Popularitatea șefului statului a scăzut însă din luna mai și până acum cu 7,4 puncte procentuale. Și încrederea alegătorilor în liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, a scăzut dramatic.

Dacă în luna mai, nouă la sută dintre participanții la sondaj au declarat că au încredere în Maia Sandu, acum numărul acestora este de aproape trei ori mai mic.