Vladimir Putin ar urma să participe la summitul G20. Kremlin informează că liderul de la Moscova a acceptat invitația3Foto© agora.md

Vladimir Putin ar urma să participe la summitul G20. Kremlin informează că liderul de la Moscova a acceptat invitația

, 8 știri, 21 vizualizări

Potrivit afirmațiilor lui Iuri Ușakov, momentan îi este dificil să răspundă cu exactitate la întrebarea dacă Vladimir Putin va participa la summit în format fizic sau online. „Nu știu, ei ne invită în persoană, dar mai este mult timp pînă atunci, sper că pandemia va permite ca participarea la acest forum important să aibă loc în format fizic, dar mi-e teamă să ghicesc cum va fi” – a adăugat acesta.

Iuri Ușakov a atras atenția asupra faptului că unele țări încă sînt închise în contextul pandemiei. „Dar am primit o invitație oficială, care este foarte importantă avînd în vedere că indonezienii sînt presați și presiunile vin dinspre țările occidentale” – a adăugat el.

Consilierul prezidențial a precizat că această problemă va fi discutată și în timpul vizitei președintelui Indoneziei, Joko Widodo, la Moscova, din 30 iunie. „Am mulțumit pentru invitație, am spus că sîntem interesați să participăm. Mai este mult timp pînă atunci, vom vedea” – a conchis Ușakov.