Voronin îl acționează în JUDECATĂ pe Dorin Chirtoacă: „Acest oligofren trebuie să răspundă”
Foto: www.prime.md

Voronin îl acționează în JUDECATĂ pe Dorin Chirtoacă: „Acest oligofren trebuie să răspundă”

7 știri, 9

Vladimir Voronin îl va ataca în judecată pe Dorin Chirtoacă, fostul primar al Capitalei, pentru defăimare. Motivul este că liberalul l-a acuzat pe Voronin că ar fi privatizat clădirea cinematograful Gaudeamus, pe vremea când era președinte de țară. Nici de această dată Voronin nu a ezitat și a venit cu etichetări pentru fostul edil, dar și pentru primarul ales al Capitalei, Andrei Năstase.

Voronin suține că are actele necesare prin care să demonstreze că nu are nicio legătură cu privatizarea acestei clădiri.

"El cade în fiecare noapte din pat și se bate cu capul de beton. Acest oligofren trebuie să răspundă pentru declarațiile lui, doar dacă aduce certificat că este bolnav, poate judecata să-l elibereze, dar până atunci trebuie să răspundă. Pe ce s-a bazat el când a spus că eu am privatizat cinematograful? Dacă ar depinde de mine ce aș cere eu... o ho ho, aș cere să nu-l mai văd, să nu-l mai aud nici eu și nimeni pe acest Chirtoacă", a spus Vladimir Voronic, președintele PCRM.

Potrivit lui Voronin, cinematograful a fost privatizat în 2004, iar în 2010, terenul aferent, după care Consiliul Municipal Chișinău a eliberat autorizația de demolare. Fostul primar al Capitalei Dorin Chirtoacă nu a comentat, deocamdată, acuzațiile aduse de liderul comuniștilor.

De asemenea, fostul președinte al țării, Vladimir Voronin consideră că Dorin Chirtoacă se face vinovat de situația în care a...

    Citește pe publika.md