Mega-week-end de excepție la „OrheiLand”. Trei concerte MEMORABILE au adunat zeci de mii de vizitatori
Foto: shok.md

Mega-week-end de excepție la „OrheiLand”. Trei concerte MEMORABILE au adunat zeci de mii de vizitatori

6 știri, 16

Noul parc cultural-familial OrheiLand, inaugurat vineri la Orhei a fost cea mai mare atracție a acestui week-end pentru moldoveni. Trei mega-concerte și distracții de excepție, trei zile consecutiv, pentru toate categoriile de vârstă și interese, cu interpreți și muzică de calitate și premii de milioane au constituit deliciul acestui început de vară pentru peste 50 de mii de vizitatori, informează SHOK.md.

Sărbătoarea a început pe 1 iunie, cu ocazia Zilei copiilor, când a fost inaugurat OrheiLand cu zeci de distracții și atracții atât pentru cei mici cât și pentru maturi. Animatori, concursuri cu premii, concert pentru copii și părinți sunt doar o parte din distracțiile de la OrheiLand. Transformerii Optimus Prime și Bumblebee, dar și alți eroi au completat distracția.

Copiii au simțit energia junglei, urcând pe liane și poduri suspendate, dar principala distracție a devenit toboganele cu apă. Cascada, Cel de-al nouălea val au fost alte câteva dintre atracțiile de apă.

Mii de vizitatori au sărbătorit inaugurarea „OrheiLand”-ului până noaptea târziu, bucurându-se de priveliștea superbă pe care a oferit-o infrastructura complexului.

Publicul matur a fost încântat de havuzul muzical din giganticul parc, care a atras și primul cuplu de tineri căsătoriți.

Petrecerile de la OrheiLand au continuat și sâmbătă cu un concert special, dedicat victoriei FC Milsami-Orhei în Cupa Moldovei...

    Citește pe shok.md