Casa de lux în care locuiesc doi bugetari ai Primăriei Chișinău

Casa de lux în care locuiesc doi bugetari ai Primăriei Chișinău

4 știri, 36

4 septembrie 2017. Miercuri dimineața, în jurul orei 07.45, Mihaela Iacob, șefa adjunctă a Direcției generale arhitectură, urbanism și relații funciare din cadrul Primăriei Chișinău, iese din curtea unui imobil de lux amplasat în zona Gării de Sud, la volanul unui automobil Kia Sportage de culoare albă. Peste aproximativ 20 de minute, din aceeași curte, la volanul unui Volvo XC 90, iese și Mihai Moldovanu, șeful Direcției Sănătate din cadrul Primăriei Chișinău.

Conform datelor de la Cadastru, imobilul în care acesta locuiește a fost dat în exploatare în octombrie 2015. În ultimii doi ani, proprietarii au achiziționat un teren adiacent, amenajându-l cu gazon verde. Casa este înregistrată pe numele soților Valentin și Nina Sofroni, părinții Mihaelei Iacob, ambii pensionari. Casa este una modernă, cu trei niveluri, deși în datele de la Cadastru este înregistrată cu o suprafață de doar 120,2 m.p.

Imobilul are o valoare cadastrală de doar 1,2 milioane de lei, în timp ce prețul său de piață este de peste cinci milioane de lei. Până la poarta casei în care locuiesc cei doi funcționari ai Primăriei Chișinău drumul este pavat.

    Citește pe tv8.md