Zis și făcut: Partidul ȘOR a început de astăzi iluminarea celor 104 sate4Foto© curentul.md

Zis și făcut: Partidul ȘOR a început de astăzi iluminarea celor 104 sate

, 6 știri, 13 vizualizări

La o zi după ce președintele Partidului Politic ȘOR, deputatul Ilan Șor a făcut anunțul, astăzi în satul Cișmea din raionul Orhei au început lucrările în cadrul celui mai de amploare proiect de iluminare stradală din țară. Ilan Șor a declarat că formațiunea pe care o conduce va instala iluminatul public în toate cele 104 localități care fac parte din circumscripțiile uninominale nr. 18 și 19, acolo unde el și vicepreședintele Partidului Politic ȘOR, Marina Tauber, au învins la alegerile parlamentare.

Astfel, locuitorii satului Cișmea sunt printre primii care se vor putea bucura de condiții mai bune de trai, datorită acestui proiect de anvergură. Ei nu au avut parte de străzi luminate începând cu perioada Independenței ( sau încă de la destrămarea Uniunii Sovietice).

Aici, muncitorii vor întinde aproximativ 14 km de cablu, vor instala 370 de corpuri de iluminat LED și 4 panouri de automatizare noi. Lucrările vor fi efectuate inclusiv cu ajutorul a două autoturnuri, iar două echipe de muncitori urmează să le finalizeze în timp record - maxim 30 de zile.