Zonele de odihnă și agrement din Chișinău vor fi amenajate și pregătite pentru sezonul de vară
Foto: www.moldova.org

Zonele de odihnă și agrement din Chișinău vor fi amenajate și pregătite pentru sezonul de vară

5 știri, 3

Zonele de odihnă și agrement din Chișinău vor fi amenajate și pregătite pentru sezonul de vară. Potrivit unei dispoziții a primarului interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, serviciile municipale de profil, preturile de sector, primăriile orașelor și comunelor din componența municipiului Chișinău vor realiza o serie de lucrări pentru buna desfășurare a sezonului estival.

Planul de acțiuni pentru pregătirea locurilor de odihnă și agrement prevede:

Sectorul Ciocana

„Pădurea – Parc Râșcani”, scuarurile și bulevardele din sectorul Ciocana – curățarea sanitară a spațiilor verzi, reparația și vopsirea băncilor și a coșurilor de gunoi, amenajarea izvoarelor.

Sectorul Centru

Parcul „Valea Morilor” – curățarea sanitară a spațiilor verzi, reparația și vopsirea băncilor și a coșurilor de gunoi, amenajarea izvoarelor și a WC-lor publice. O serie de lucrări curente la „Teatrul de Vară” – vopsirea scaunelor și a gardului, reparația caselor de bilete, profilaxia tehnică a aparatajului electric și radiotehnic, a sălilor artistice și a scenei.

Sectorul Râșcani

Parcul „Râșcani” – curățarea sanitară a spațiilor verzi, reparația cabinelor de duș și de schimb, discuirea și așternerea stratului de nisip pe plajele lacurilor din sector, stației de salvare și asigurarea cu medicamente pentru acordarea primului ajutor. Reparația și vopsirea mobilierului din lemn, a WC-lor publice, reparația curentă...

    Citește pe moldova.org