Știri despre Manchester United

Ultimele stiri si evenimente din presa despre Manchester United

Manchester United - Ultimele știri

Pedeapsă pentru Mourinho

Jose Mourinho a fost pus oficial sub acuzare de Federația Engleză pentru ieșirea nervoasă de la finalul partidei cu Newcastle, câștigată cu 3-2 de Manchester United.

42 de minute
Mourinho, pus sub acuzare de Federația Engleză după ultimul meci al lui Man. United

Jose Mourinho a fost pus oficial sub acuzare de Federația Engleză pentru ieșirea nervoasă de la finalul partidei cu Newcastle, câștigată cu 3-2 de Manchester United.

7 ore
Antrenorul echipei Manchester United a fost pus oficial sub acuzare de Federația Engleză de fotba...

Antrenorul echipei Manchester United, Jose Mourinho, a fost pus oficial sub acuzare de Federația Engleză pentru ieșirea nervoasă de la finalul partidei cu Newcastle. Managerul portughez al „diavoli...

o zi
Arabii vor să cumpere pe United

Manchester United ar putea fi cumpărat de un consorțiu din Arabia Saudită, care ar vrea astfel să concureze cu investorii din Emiratele Arabe Unite ce au preluat-o pe rivala Manchester City.

o zi
Arabii vor să cumpere Manchester United: Suma incredibilă care va fi pusă la bătaie

Manchester United ar putea fi cumpărat de un consorțiu din Arabia Saudită, care ar vrea astfel să concureze cu investorii din Emiratele Arabe Unite ce au preluat-o pe rivala Manchester City. Confor...

o zi
David de Gea nu vrea să semneze un nou contract cu Man. United: Soluția găsită de diavoli

David de Gea nu vrea să-și extindă contractul cu Manchester United, scadent vara viitoare, însă "diavolii" au găsit soluția pentru această problemă.

2 zile

Manchester United, pe scurt Man Utd, este un club profesionist de fotbal din Manchester, Anglia care evoluează în Premier League.