Știri despre Neymar

Ultimele stiri si evenimente din presa despre Neymar

Neymar - Ultimele știri

Record la Campionatul Mondial din Rusia: Meciul Brazilia - Costa Rica a intrat în istorie

Starul brazilian Neymar a stabilit un record la meciul dintre Brazilia și Costa Rica, scor 2-0: golul marcat cel mai târziu la o partidă de la un turneu final al Cupei Mondiale, în a doua repriză.

o zi
Descătușarea lui Neymar: Cel mai scump fotbalist din istorie, în lacrimi după primul gol în Rusia

Neymar a marcat primul său gol la Cupa Mondială din Rusia și a consfințit victoria dramatică a Braziliei în fața naționalei din Costa Rica, scor 2-0, apoi a izbucnit în lacrimi.

2 zile
VIDEO. Brazilia, victorie chinuită cu Costa Rica

Brazilia a obținut extrem de greu prima victorie de la acest Campionat Mondial, învingând-o pe Costa Rica, 2-0, după golurile lui Coutinho și Neymar din prelungirile partidei. Brazilienii nu au imp...

2 zile
Fotbal - CM 2018 | Neymar a marcat cel mai tardiv gol din istoria competiției

Atacantul Neymar a marcat cel mai tardiv gol din istoria Cupei Mondiale de fotbal, vineri, în minutul 90+7 al meciului Brazilia - Costa Rica (2-0), a anunțat FIFA.

2 zile
Brazilia 2-0 Costa Rica: Sud-americanii au înscris ambele goluri în prelungiri

Naționala Braziliei a obținut prima victorie la actuala ediție a Campionatului Mondial de Fotbal. Selecao s-a impus cu scorul de 2-0 în partida cu Costa Rica. Vedeta brazilienilor Neymar nu și-a pu...

2 zile
Neymar a revenit la antrenamente

Federația braziliană de fotbal a anunțat că starul Neymar a reluat antrenamentele obișunuite cu restul echipei.

3 zile

Neymar da Silva Santos Júnior (n. 5 februarie 1992, Mogi das Cruzes) cunoscut sub numele de Neymar, este un jucător profesionist brazilian de fotbal care joacă pe postul de atacant pentru Santos FC și pentru Naționala de fotbal a Braziliei.