Știri despre Raionul Sângerei

Ultimele stiri si evenimente din presa despre Raionul Sângerei

Raionul Sângerei - Ultimele știri

Accident la Sîngerei: o autocisternă a intrat într-o casă

O autocisternă cu motorină a intrat într-o casă din satul Grigorăuca, raionul Sîngerei. Accidentul rutier a avut loc în după-amiaza zilei de 17 septembrie, în jurul orei 15:00. La volanul vehiculul...

2 zile
Autocisternă, în casă! Accident rutier între două vehicule în raionul Sîngerei

O autocisterna cu motorina a intrat într-o casa din satul Grigorauca, raionul Sîngerei. Accidentul rutier a avut loc în dupa-amiaza zilei de 17 septembrie, în jurul orei 15:00.

2 zile
O autocisternă cu motorină a intrat într-o casă din satul Grigorăuca, Sângerei

O autocisternă cu motorină a intrat într-o casă de locuit din satul Grigorăuca, raionul Sângerei. Accidentul s-a produs astăzi, în jurul orei 15.00.

2 zile
Accident în raionul Sîngerei: O familie din Grigorăuca s-a trezit cu o autocisternă cu motorină î...

O autocisternă cu motorină a intrat într-o casă de locuit din satul Grigorăuca, raionul Sîngerei. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către ofițerul de presă IP Sîngerei, Lilia Harea.

2 zile
Camion cu 24 de tone de grîu s-a răsturnat la Sîngerei

Un autocamion încărcat cu 24 de tone cu grîu s-a răsturnat pe o șosea din raionul Sîngerei. Accidentul s-a produs din caza că șoferul ar fi pierdut controlul asupra volanului. Potrivit poliției, ni...

6 zile
Un camion cu grâu s-a răsturnat în raionul Sângerei

Accident violent în raionul Sângerei. 24 de tone de grâu au fost împrăștiate pe asfalt, după ce un autocamion s-a răsturnat.

7 zile

Tendințe