Știri despre Vladimir Putin

Ultimele stiri si evenimente din presa despre Vladimir Putin

Vladimir Putin - Ultimele știri

Președinte fără surprize. Vladimir Putin reales pentru un nou mandat cu peste 75 la sută din voturi

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, le-a mulțumit duminică seara susținătorilor săi pentru realegere, relatează Agerpres. După ce sondajele la ieșirea de la urme și primele numărători parțiale au ...

o oră
Rezultatul după numărare a 50% din buletine: peste 75 la sută pentru Putin

Vladimir Putin acumulează 75 la sută din opțiunile de vot ale alegătorilor ruși, în urma numărării a peste 50 la sută din buletinele de vot.

o oră
Exclusiv: Vladimir Putin, vot masiv la București - rezultate finale

Rușii au votat pentru continuitate. Află de la Sputnik ce procente au obținut, în capitala României, primii trei clasați în cursa electorală pentru prezidențiale.

o oră
Primele rezultate ale alegerilor din Rusia: oficiale și exit-poll

Potrivit primelor rezultate anunțate de CEC și instituțiile de sondare a opiniei publice, actulul președinte al Rusiei, Vladimir Putin, este învingătorul absolut al alegerilor prezidențiale.

o oră
Vladimir Putin, reales decisiv președinte al Federației Ruse - rezultate preliminare

Liderul rus Vladimir Putin va avea o victorie răsunătoare în alegerile prezidențiale ruse, potrivit rezultatelor parțiale făcute publice de Comisia Electorală Centrală.

o oră
Vladimir Putin: Victoria în alegeri ar demonstra „încrederea și speranța” poporului rus

Cu aproape 47% din voturi numărate, Vladimir Putin este pe cale de a obține oficial un al patrulea mandat prezidențial la conducerea Rusiei. Exist-polurile prezentate de două centre principale, inc...

3 ore