[ X ]
[ X ]
[ X ]
Igor și Galina Dodon, la 21 de ani de la prima intâlnire
4 Mai

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon și soția sa, Galina, au făcut cunoștință la 5 mai 1995, așa că peste două zile vor marca 21 de ani de când sunt împreună. Despre aceasta politicianul a comunicat în cadrul emisiunii ”ПриЛюдно” de la Accent TV, scrie SHOK.md. 

Întrebat despre atitudinea soției sale față de aparițiile publice, Igor Dodon a declarat:

“Soției nu îi place să iasă în public și nici să apară pe rețelele de socializare. Atunci când public o fotografie cu noi trebuie să o conving”.

dodon

Liderul PSRM s-a referit și la faptul că în curând va deveni tătic pentru a patra oară și a spus cum își educă fiii.

“Am trei băieți simpatici și sănătoși. În Joia Curată am mers la Sîngerei, unde am promis la o familie cu 4 copii, fără tată, că le vom dărui o casă. Timp de o lună am desfășurat o campanie națională – 2/3 din banii necesari i-am găsit noi și le-am permis să își aleagă casa. Așa că, am fost acum câteva zile și am oferit cheile. Am fost cu fiii mei, special, pentru a vedea cum trăiesc oamenii în sate, să vadă o altă viață. Pentru că, de obicei, copiii de politicieni devin copii alintați, destrăbălați sau se transformă în păpuși. În familia noastră am decis că va fi o educație mai dură”, a explicat Dodon.

dodon1

Socialistul a mai spus că familia sa ajută mai mulți oameni aflați din necesitate, dar nu doresc să facă PR din aceasta. “Este foarte important ca familia mea, copiii mei, să ia exemplu de la părinți. Îmi amintesc că părinții mei mereu ne arătau acțiunile și relațiile lor”, a mai spus parlamentarul.

Inapoi la arhiva noutaților