[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ilan Șor: La protestul de duminică, organizat de Mișcarea civică „O viață nouă”, a început demolarea actualei guvernări
20 Iunie

La protestul de duminică, organizat de Mișcarea civică „O viață nouă”, a început demolarea minciunii, incompetenței și nesimțirii. Mulțimea care a ieșit în Piața Marii Adunări Naționale a transmis clar și răspicat că stăpânii Republicii Moldova sunt cetățenii săi! Și că poporul Republicii Moldova nu mai este dispus să rabde. Moldova vrea o viață nouă, Moldova vrea anticipate! Acesta este mesajul transmis de liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, într-o înregistrare video pe pagina sa de Facebook, în contextul manifestației anti-guvernamentale din 19 iunie.  

La un an de guvernare a PAS, constatăm că actualul regim a mințit cetățenii țării noastre, a făcut promisiuni goale, a promis vremuri bune, dar aceste vremuri bune au venit doar pentru ei. Pentru cetățenii obișnuiți, viața a devenit din ce în ce mai grea. În aceste condiții, suntem obligați să demontăm regimul de guvernământ și să facem tot posibilul pentru a fi organizate alegeri parlamentare anticipate, pentru o viață nouă. În caz contrar, din toamnă, oamenii vor muri de foame. La protestul de duminică a fost dat startul demontării actualului regim și s-a spus STOP haosului și dezmățului. Suntem convinși că vor reuși!”, a declarat Ilan Șor.

Potrivit lui Ilan Șor, Mișcarea „O viață nouă” nu este a unui partid anume, ci a cetățenilor Republicii Moldova, a tuturor celor care conștientizează amploarea pericolului la care suntem expuși cu toții. Ilan Șor mai spune că această mișcare reprezintă un front de salvare națională, un pol de rezistență, în care există loc pentru toți, indiferent de viziunile și preferințele lor politice.

„Este timpul să le spunem un NU răspicat și decisiv. NU scumpirilor, NU războiului pe teritoriul țării noastre. Am cerut de nenumărate ori de la actuala guvernare să întreprindă măsuri pentru a opri scumpirile, crizele, dar lor le este indiferent de popor, de viitorul Moldovei. Ei au o singură misiune – de a îngenunchea și de a îndeplini ordinele stăpânilor lor. După aceasta, se vor muta cu traiul peste hotare. De aceea, scopul nostru este de a demonta actualul regim”, a mai spus Ilan Șor.

Liderul Partidului „ȘOR” a mai precizat că echipa formațiunii sale este dispusă să pună la dispoziția Mișcării „O viață nouă” întreaga platformă politică și să folosească toate pârghiile de care dispune, pentru a ajuta la consolidarea tuturor forțelor patriotice din țara noastră.

„Scopul Mișcării „O viață nouă” este de a moderniza localitățile noastre, de a construi drumurile, de a le asigura cetățenilor confort și bunăstare, iar cei care au plecat în străinătate, să revină acasă”, a conchis Ilan Șor.

Reamintim că duminică seara, peste 40 de mii de oameni din toată țara s-au adunat în Piața Marii Adunări Naționale, pentru a participa la protestul organizat de Mișcarea civică „O viață nouă”. Manifestanții au ieșit în stradă pentru a protesta față de sărăcie, scumpiri și inacțiunile guvernării PAS.

Inapoi la arhiva noutaților