[ X ]
[ X ]
[ X ]
Președintele Dodon: La sfârșit de noiembrie, voi avea două întâlniri cu concetățenii noștri care locuiesc și muncesc în Federația Rusă
6 Noiembrie

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va întreprinde o vizită în Federația Rusă, la sfârșitul lunii noiembrie, informează CURENTUL.

„La sfârșitul lunii noiembrie curent, voi avea două întâlniri cu concetățenii noștri care locuiesc și muncesc în Federația Rusă. În cadrul acestora, voi prezenta un amplu raport privind situația politică și economică din țara noastră, totodată, vor fi trecute în revistă realizările obținute pe parcursul mandatului de Președinte, dar și succesele înregistrate în domeniul relațiilor bilaterale dintre Rusia și Moldova. De asemenea, vor fi discutate posibilitățile de extindere a legăturilor moldo-ruse de cooperare”, a precizat șeful statului.

Prin urmare, el a prezentat detalii despre întrunirile organizate la sfârșitul lui noiembrie. „Ambele evenimente vor începe la ora 15.30. Prima întrunire se va desfășura pe 24 noiembrie la Moscova, în sala de concerte a hotelului „Cosmos” (Bulevardul Mira 150, stația de metrou VDNH), iar a doua – pe 25 noiembrie la Sankt-Petersburg, în incinta la Casei de Cultură și Tehnică (bulevardul Stachek 72, stația de metrou Kirovskii Zavod). Întrevederile se vor finaliza cu cîte un spectacol de excepție, la care vor evolua mai mulți interpreți autohtoni printre care: Natalia Gordienco, Isidor Glib, trupa „Doredos””, a scris Dodon.

De menționat că, acum câteva zile, Președintele Dodon a avut o vizită oficială în Federația Rusă, unde s-a întâlnit cu Vladimir Putin. Ei au discutat mai multe probleme ce ține de relațiile dintre Republica Moldova și Rusia.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților