[ X ]
[ X ]
[ X ]
Stanislav Pavlovschi se retrage din politică
16 Septembrie

Unul dintre fondatorii Platformei Demnitate și Adevăr, vicepreședinte al partidului, Stanislav Pavlovschi, a anunțat decizia de a se retrage din politică, informează CURENTUL.

„Activând în calitate de procuror și judecător, de-a lungul a mai multor ani eu am fost o persoană absolut apolitică. M-am angajat în această activitate în anul 2015, devenind unul dintre fondatorii Platformei Demnitate și Adevăr la propunerea domnului Andrei Năstase. În fața mea, eu mi-am pus trei sarcini de bază: debarcarea pe calea prevăzută de Constituție a regimului uzurpator, promovarea tineretului în poziții cheie în stat și reformarea profundă a sistemului de drept din Republica Moldova. Acum toate trei obiective sunt realizate și eu, sincer și nesilit de mine, consider că misiunea mea în sfera politicului este îndeplinită”, a scris Pavlovschi, pe o rețea socială.

În acest fel, el comunică despre planurile sale. „Prin urmare, eu am decis să mă retrag din activitatea politică. Voi continua să activez într-o capacitate mai specifică mie, ca jurist, ca avocat, ca specialist în domeniul protecției drepturilor omului și ca activist civic. Eu exprim sincerele mele mulțumiri camarazilor mei de Partid, și în primul rând domnului Președinte Andrei Năstase pentru susținere și răbdare. Puteți în continuare conta pe mine. Orice s-ar întâmpla și orice s-ar spune”, a conchis Pavlovschi.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților