[ X ]
[ X ]
[ X ]
Trei tineri au furat un BMW pentru a se plimba prin oraș
17 Septembrie

Un tânăr, în vârstă de 18 ani, și doi minori, cu vârstele de 15 ani și respectiv 17 ani, locuitori a capitalei, în urma măsurile întreprinse au fost reținuți de către ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Buiucani, pentru răpirea unui automobil, transmite CURENTUL.

În dimineața de 09 septembrie, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 41 ani, comunicând că i-a fost răpit automobilul de marcă BMW, ce era parcat pe str. Piața Unirii. Suma prejudiciului a fost estimată de către proprietarul unității de transport la suma de 120 mii lei.

Polițiștii imediat au dispus măsuri speciale de investigație pentru depistarea automobilului cât și a făptașilor care au comis răpirea unității de transport. Automobilul a fost găsit abandonat pe pe str. I.Radu.

Urmare a măsurilor demarate de către ofițerii de investigație și urmărire penală suspecții în comiterea infracțiunii au fost reținuți și escortați la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vina, comunicând că au răpit a/m BMW cu scopul de a se plimba prin oraș, după care l-au abandonat.

Actualmente tinerii sunt cercetați penal în stare de libertate pentru ,,Răpirea mijlocului de transport”, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de la 29 000 la 67 500 lei sau cu închisoare de la 1 la 3 ani.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților