(video) Justin Bieber se sărută senzual cu o moldoveancă în noul său videoclip

collage1
Foto: PC: captură foto hollywoodlife.com

După cum am anunțat anterior că frumoasă moldoveanca Xenia Deli s-a filmat în noul videoclip al lui Justin Bieber, pentru piesa „What Do You Mean?”, în această seară artistul canadian a postat pe contul său de Instagram teaser-ul piesei și acesta pare a fi foarte „fierbinte”.

La prima vedere, videoclipul pare că va fi un film de scurt metraj. Și deși, teaser-ul la piesă este de doar 15 secunde, acesta dă de înțeles că este o poveste de dragoste. Inițial, Justin apare cu o glugă pe cap la ușa unei camere de motel, apoi urmând scenele fierbinți în care Xenia apare doar în lenjerie și în care cei doi se sărută senzual. Ulterior, apar câteva persoane mascate care le strică idila celor „doi”. O altă secvență în care apare Xenia Delia este cea în care Justin îi cere în ploaie ca ea să aibă încredere în el, la un moment dat, îi ia mâna, și îi sărută gâtul. Deci, este un amestec perfect de înfiorător și sexy.

Videoclipul piesei „What Do You Mean?” va fi lansat oficial pe 29 august, îndată după premiile MTV Video Music Awards. Regizorul acestuia este Brad Furman, care a regizat anterior filmele „The Lincoln Lawyer” cu Matthew McConaughey și „Runner, Runner” cu Ben Affleck și Justin Timberlake.

collage2

Justin și Xenia cu siguranță au devenit foarte apropiați pe platourile de filmare ale videoclipului, dar se pare că prietenia lor a mers mult dincolo de asta! Cei doi au stârnit chiar și zvonuri după ce au fost fotografiați ținându-se de mână la ieșirea dintr-un restaurant, iar Bieber chiar i-a cântat o piesă Xeniei la pian. Totuși, o sursă din anturajul lui Bieber a declarat pentru presa americană că această acțiune a fost pur și simplu o metodă de promovare „a videoclipului”.

Bieber nu a mai lansat de mult timp o piesă solo, aşa că noul single ar trebui să marcheze revenirea sa pe marile scene ale muzicii. „What Do You Mean” este prima melodie pe care artistul o dezvăluie de pe un noul său album, despre care se zvonește că va apărea pe 13 noiembrie 2015.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente