Artistul care o interpretează pe Conchita Wurst vrea să-și „omoare” personajul

Conchita-Wurst-Wallpapers-1

Artistul austriac Tom Neuwirth, bărbatul care se ascunde în spatele cântăreței cu barbă Conchita Wurst, vrea să-și „omoare” personajul care i-a adus atâta faimă după ce a câștigat Concursul Eurovision din 2014, informează Agerpres.

Ziarele austriece s-au făcut ecou al interviului acordat duminică de artist cotidianului german Die Welt, în care Neuwirth afirmă tranșant: „Trebuie să o ucid. Am senzația că vreau să creez alt personaj”.

Un sondaj online realizat între cititorii ziarului de scandal austriac Heute, peste 80 la sută dintre cei chestionați au sprijint această decizie a intrerpretului austriac și sunt de acord să pună capăt acestui personaj.

Totuși, schimbarea de personaj nu se va face prea repede, având în vedere că Neuwirth, 28 de ani, se gândește să lanseze un alt doilea album sub numele de Conchita Wurst.

Artistul a câștigat cu piesa ‘Rise like a Phoenix’ a 59-a ediție a Eurovision, desfășurată la Copenhaga în 2014. A fost a doua victorie pentru Austria care a câștigat prima dată, în 1966, cu cântecul ‘Merci, chérie’ a lui Udo Jürgens.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente