(foto) Peste 35 mii de oameni au urmărit un show aviatic excepțional la Aeroportul Chișinău

AIS_027

Avia Invest a organizat pe Aeroportul Internațional Chișinău un show aviatic excepțional. Anul acesta s-a înregistrat un record nou: peste 35 mii de oameni au urmărit cele mai spectaculoase acrobații aeriene și un concert cu cei mai îndrăgiți interpreți din Moldova.

Concesionarul Aeroportului Chișinău a organizat  Sărbătoarea dedicată Zilei Aviaţiei Civile care a avut un program bogat, divers și interesant. Zboruri în formație cu Aeroclubului României și Air Moldova, Iacarii Acrobați și Federaţia de Parașutism din Moldova au executat acrobații absolut inedite.

IMG_7223

În premieră pentru Republica Moldova, a evoluat Dunking Devils, renumita echipă de baschet acrobatic care a impresionat vizitatorii cu o mulţime de configuraţii unice.

Standul Avia Invest a fost unul memorabil, impresionând mulțimea prezentă la eveniment. Vizitatorii au avut posibilitatea să călătorească în timp. Elementele şi personajele zonei au creat atmosfera şi imaginea perfectă a începutului aviației civile.

IMG_7062

Zona pentru cei mici a fost una impresionantă. Copiii s-au distrat de minune alături de super eroiii preferați într-o zonă special amenajată. Aceștia au participat la mai multe activități: trambuline, experimente educative, ateliere de creație pentru toate gusturile, face-painting şi show-uri cu baloane de săpun.

Deasemenea, Avia Invest a felicitat peste 500 de veterani din cadrul Aviaţiei Civile şi s-au oferit sute de mulţumiri pentru că au pus bazele aviaţiei în Moldova şi au participat de dezvoltarea acesteia.

Între demonstrații aeriene, acrobatice şi zone interactive, oaspeții au admirat o expoziție de aeronave de diferite categorii şi echipamente de lucru ale Aeroportului.

AIS_025

Pe parcursul evenimentului, vizitatorii au dansat sub ritmurile interpreţilor îndrăgiţi: Dara şi SunStroke Project, iar la sfârşitul zilei, Zdob şi Zdub au încins atmosfera pe Aeroportul Internaţional Chişnău.

Autoare: Elena Plămădeală

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente