Andrian Candu s-a răzgândit. Nu mai vrea alegeri parlamentare anticipate

by D M
Distribuiti mai departe...

Liderul Partidului „Pro-Moldova”, Andrian Candu, s-a sucit și nu mai vrea alegeri anticipate, pentru care a pledat în ultima jumătate de an, scrie Ziarul Național.

Mai mult, deputatul a participat duminică la protestul organizat de Maia Sandu, în cadrul căruia s-a scandat în favoarea organizării alegerilor parlamentare anticipate. La două zile de la acest protest, Andrian Candu și-a schimbat brusc poziția și se pronunță pentru amânarea unui eventual scrutin parlamentar anticipat.

Acesta a declarat într-un live pe Facebook că anticipatele ar trebui amânate pentru cel puțin un an.

„Situația este așa de dificilă… Încă o campanie electorală organizată în timpul apropiat ar fi foarte prejudicioasă. Oamenii sunt obosiți și dezamăgiți. Poate ar fi bine de organizat alegerile anticipate în toamna anului viitor”, a declarat Andrian Candu.

Fostul spicher nu a explicat ce l-a determinat să se răzgândească la doar o zi de la protestul în care a scandat alături de mulțime „anticipate”.

De menționat că sondajele arată că „Pro-Moldova” are un rating de sub un procent și nu ar avea nicio șansă să acceadă în următorul Parlament în cazul alegerilor anticipate. Anterior s-a vehiculat că „Pro-Moldova” ar fi încălcat deliberat procedura de colectare a semnăturilor pentru înscrierea lui Andrian Candu în cursa prezidențială, astfel ca fostul spicher să nu se pomenească cu un scor rușinos.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...