Belavia lansează cursa Minsk-Chișinău-Minsk cu cinci zboruri săptămânale. Biletele au fost puse deja în vânzare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

O nouă cursă aeriană Minsk-Chișinău-Minsk va fi lansată la data de 30 octombrie curent și va fi operată de compania aeriană „Belavia” din Belarus. Biletele pe noua rută au fost deja puse în vânzare. Aeronavele vor decola din Chișinău spre Minsk în zilele de marți, joi și duminică la ora 14:05 și de la 9:05 – în zilele de luni și vineri.

Durata călătoriei este de aproximativ o oră și 30 de minute. Costul anunțat al zborului într-o singură direcție va fi de circa 83 de euro, și circa 153 de euro – dus-întors.

„S-a muncit aproape doi ani pentru această cursă, vreau să mulțumesc echipelor implicate pentru realizare. Este o cursă așteptată atât de cetățenii ambelor state, care se vizitează reciproc, dar și de agenții economici, care circulă între Chișinău și Minsk. Sunt sigur că va avea un impact social și economic imediat”, a menționat ministrului Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici.

Volumul comerțului exterior al Republicii Moldova cu Republica Belarus în ianuarie-august 2018 a însumat 137 milioane dolari SUA, exporturile înregistrând în perioada vizată 62,4 milioane dolari SUA, iar importurile constituind 74,7 milioane dolari SUA.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...