(DOC) Trei consilieri raionali din Soroca au anunţat azi că părăsesc „Partidul Nostru”, deşi au fost excluşi din partid încă în 2016

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Mai multe portaluri de ştiri apropiate guvernării au distribuit azi ştiri precum că mai mulţi consilieri raionali din Soroca au anunţat că părăsesc „Partidul Nostru”, condus de Renato Usatîi. De fapt, potrivit unui comunicat al formaţiunii, care a prezentat şi un proces verbal, cei trei au fost excluşi din rândurile partidului încă în 2016.

„Consilierii din raionul Soroca Iurie Todirean, Fiodor Romaşcan și Dumitru Palamarciuc care au anunțat că „părăsesc” fracțiunea „Partidului Nostru”, au fost excluși din rândurile formațiunii încă în decembrie 2016 pentru faptul că aleșii locali au intrat în cârdășie cu partidul oligarhului Vladimir Plahotniuc”, se arată într-un comunicat al PN distribuit astăzi.

Drept dovadă a spuselor sale, formaţiunea prezintă şi o decizie a Consiliului național al „Partidului Nostru” din 10 decembrie 2016, în care se menţionează că cei trei aleși locali au intrat în cârdășie cu democrații din Consiliul raional Soroca și au votat pentru demiterea reprezentantului Platformei „Demnitate și Adevăr” din funcția de președinte al raionului.

Astfel, decizia privind retragerea susţinerii politice şi excluderea lor din rândurile partidului a fost votată unanim de către cei opt din 13 membri aleşi ai Consiliului Naţional Politic al „Partidului Nostru”, prezenţi la şedinţa din 10 decembrie 2016.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...