Eveniment bizar: Camera unui faimos hotel de gheață din Canada a luat foc

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un eveniment bizar s-a petrecut recent în Canada: o cameră a unui faimos hotel de gheață a luat foc.

Hôtel de Glace, aflat la aproximativ 35 de minute distanță de orașul Quebec, este cunoscut pentru frumoasele sale camere… făcute din gheață. Totuși, un incendiu a fost raportat în una dintre camerele ocupate de doi dintre oaspeții hotelului, informează Business Magazin.

„Un mic incendiu s-a produs la hotelul de gheață Valcaltier în noaptea de luni, 8 ianuarie, forțând evacuarea și închiderea temporară a hotelului”, au declarat reprezentanții acestui hotel într-un comunicat de presă.

„Incendiul a izbucnit într-un apartament ocupat de doi dintre clienți. Au fost transportați cu ambulanța la spital, unde, în urma consultațiilor medicilor, s-a constatat că nu au nicio problemă de sănătate survenită în urma incendiului”. Hotelul a rămas închis în următoarele două zile (9 şi 10 ianuarie).

„Managementul hotelului de gheață și grupului Capypso Valcartier apreciază munca angajaților care au reușit să aplice rapid măsurile de urgență. Ne cerem scuze pentru incoveniențe oaspeților hotelului și vom face tot ce putem ca să redeschidem hotelul de gheață rapid” spune managerul hotelului de gheață, Jacques Desbois, în comunicatul de presă trimis publicației dailyhive.com

Administrația hotelului derulează în prezent o anchetă internă pentru a determina cauzele izbucnirii incendiului.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...