Iurie Leancă, în extaz după anunțul lui Plahotniuc: „Pentru PPEM nominalizarea lui Sturza este o responsabilitate imensă”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Liderul Partidului Popular European din Moldova (PPEM), Iurie Leancă, a comentat nominalizarea înaintată de oligarhul Vlad Plahotniuc a vicepreședintelui partidului, Eugen Sturza, la funcția de ministru al Apărării, declarând că pentru partidul pe care îl conduce aceasta reprezintă o „responsabilitate imensă”.

„Pentru PPEM, nominalizarea vicepreședintelui partidului, Eugen Sturza, la o funcție atât de importantă, ca cea de Ministru al Apărării este o responsabilitate imensă”, a scris Leancă pe o reţea de socializare.

Vicepreședintele Parlamentului susține că, această instituție are nevoie de o reformă profundă, de modernizare și de întărirea cooperării cu partenerii strategici ai Republicii Moldova. „Am toată încrederea în Eugen și îi vom oferi tot sprijinul politic al PPEM pentru a reuși să îndeplinească aceste obiective”, a mai adăugat Leancă.

Citeşte şi: Şef la Apărare fără experiență în domeniul militar; Cine este Eugen Sturza

Fostul consilier al lui Vlad Filat şi şef al cabinetului prim-ministrului, Guvernul Leancă, Eugen Sturza, a fost propus de către oligarhul şi liderul PD, Vlad Plahotniuc, la funcția de Ministru al Apărării, chiar dacă nu are nimic de a face cu domeniul militar.

Oligarhul a anunţat candidatura acestuia, declarând că nu va accepta niciun compromis, în condiţiile în care şeful statului, Igor Dodon, declara anterior că ar putea să nu accepte candidatura democraţilor la funcţia de ministru al Apărării.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...