Maia Sandu neagă că s-ar fi văzut cu Vlad Plahotniuc: Nu negociem cu oligarhii

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele PAS, Maia Sandu, susține că nu s-a văzut și nici nu are ce discuta cu președintele democrat Vlad Plahotniuc, iar pe liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, care a făcut afirmații în această privință, l-a calificat drept „prost informat, prost intenționat și încearcă în mod jalnic să obțină un pic de atenție mediatică prin invenții”.

„Nu am ce discuta, nu m-am văzut și nu m-aș vedea cu Plahotniuc – asta le-am spus reprezentanților familiei social-democrate din Parlamentul European când mi-au propus o întâlnire cu PD-ul cu câteva luni în urmă”, a scris Maia Sandu într-o reacție pe pagina sa de Facebook, în legătură cu afirmațiile făcute aseară, în cadrul emisiunii „Politica” de la postul de televiziune TV8, precum că „un cetățean american” a intermediat recent o întâlnire dintre Maia Sandu și Vlad Plahotniuc, în cadrul căreia liderul PAS i-ar fi spus franc democratului că refuză orice coaliție cu acesta.

Vedeți și: Sandu s-a întâlnit cu Plahotniuc și i-a spus franc că nu va face niciun fel de coaliție cu acesta! Usatîi: Am început chiar să o respect

„Usatîi nu este o sursă credibilă, este prost informat, prost intenționat și încearcă în mod jalnic să obțină un pic de atenție mediatică prin invenții. Nu negociem cu oligarhii care distrug o țară întreagă. PD-ului îi sugerăm să nu mai cerșească poze cu noi pentru a ne discredita și să se apuce de lucruri serioase și urgente, iar dacă nu este în stare – să plece de la guvernare”, a continuat Sandu în mesajul său.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...