O persoană a decedat în urma unui incendiu în Chișinău; Alte două au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

O persoană a decedat într-un incendiu produs în această dimineață, în municipiul Chișinău. Conform pompierilor, persoana decedată nu a fost, deocamdată, identificată.

Cazul tragic a avut loc în această dimineață, în municipiul Chișinău. Incendiul a afectat două construcții părăsite pe str. Pietrarilor din Capitală. În urma arderii a fost depistat cadavrul carbonizat al unei persoane neidentificate.

Incendiul a fost anunțat la ora 04:21 minute, iar la fața locului a intervenit un echipaj de pompieri.

Toate circumstanțele și cauza arderii urmează a fi stabilite ulterior.

Conform pompierilor, alte două persoane au fost transportate la spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Cazul a avut loc ieri în localitatea Beșalma, UTA Găgăuzia.

Un bărbat în vârstă de 61 de ani și o femeie în vârstă de 56 de ani au fost internați la spital după ce au inhalat gaze toxice. Oamenii au fost transportați de urgență în instituția medicală pentru îngrijiri.

Din primele informații, situația s-ar fi întâmplat din cauza unei coloane de încălzire defecte. Starea persoanelor este supravegheată de medici. Toate circumstanțele cazului urmează a fi stabilite de către specialiști.

Conform datelor IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 19 situații de risc, iar la lucrările de prevenire și lichidare a situațiilor excepționale au muncit 95 de angajați cu 24 autospeciale.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...