(VIDEO) Renato Usatîi intenționează să revină în Moldova și să ajungă în viitorul Parlament. „Vom lua minim 20%”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, intenționează să revină în Republica Moldova pentru a participa la alegerile parlamentare, care vor avea loc la toamnă. Declarația a fost făcută chiar de el în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la postul de televiziune TV8.

Renato Usatîi intenționează să vină în Republica Moldova „pentru a răsturna puterea”. „Noi vom acumula minim 20% la următoarele alegeri. Dacă voi veni și voi răsturna puterea, noi vom obține majoritate. Totul este foarte simplu”, a spus Renato Usatîi.

Liderul PN afirmă că în următorul Parlament va purta negocieri doar cu acele partide, care sunt împotriva actualului regim.

Întrebat dacă, pentru revenirea acasă are anumite înțelegeri cu Vladimir Plahotniuc, Renato Usatîi a negat acest lucru. „Eu nu vin acasă în aeroport, pentru că voi fi reținut imediat, plasat în penitenciar și omorât acolo – aici nici nu merită de prognozat prea mult. Cel puțin cinci mii de persoane vor participa la Congresul formațiunii la Iași, câteva zeci de mii de persoane ne vor aștepta de partea moldovenească, la vamă. Și cu cele cinci mii de persoane care vor participa la Congresul partidului dintr-o suburbie a Iașiului vom intra în Moldova. Atunci veți vedea este o intrare în baza înțelegerii sau eu vin pentru a termina cu toate acestea”, a declarat Usatîi.

Amintim că Renato Usatîi a fost exclus din lista de căutare a Interpol și acum poate merge oriunde în lume. Despre aceasta Usatîi a anunțat încă în seara zilei de 18 mai, în cadrul „Marșului pentru alegeri corecte”, desfășurat la Bălți în ultima zi a campaniei electorale înainte de primul tur al alegerilor. Astfel, președintele „Partidului Nostru” a declarat că intenționează să viziteze continentul european în viitorul apropiat, inclusiv țări ca Germania și Elveția, pentru a demonstra că organele de drept din aceste țări nu au nicio problemă cu el.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...