„Visul de aur” al lui Mihai Ghimpu: Să o facă pe Alina Zotea vicepreședintă a Parlamentului

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Liderul liberalilor Mihai Ghimpu vrea să o facă pe colega sa Alina Zotea vicepreședintă a Parlamentului. Cel puțin asta susține fostul vicepreședinte al Partidului Liberal Anatol Șalaru.

În opinia fostului ministru al Apărări, „visul de aur” al lui Ghimpu este de a o face pe Zotea vicepreședinte a Legislativului.

„Mihai Ghimpu știe că dacă vor mai pleca unul doi deputați, el va trebui să plece de la guvernare. Și dacă pleacă de la guvernare nu-și va putea realiza unul din visele lui de aur – cel de a o face pe Alina Zotea vicepreședinte al Parlamentului. Asta este preocuparea principală a lui Ghimpu la moment. El nu se gândește la Ministerul Apărării sau la alte chestii importante, ci la funcția de vicepreședinte. Am discutat cu cei din Parlament, care sunt stupefiați de această propunere înțeleaptă”, a declarat Șalaru la emisiunea „Punctul pe azi” de la TVR Moldova.

Alina Zotea a refuzat să comenteze aceste declarații.

Șalaru mai spune că preşedintele PL ar putea în timpul apropiat să ajungă unicul deputat liberal în Parlament.

„Ghimpu ar putea să rămână degrabă fără deputaţi în Parlament. Am informaţii că unul din deputaţii PL este simpatizant al Maiei Sandu. Vreo doi ar putea să adere la formaţiunea noastră, iar alţii, care au afaceri, ar putea adera la partidul care le-ar proteja businessul. Dacă va rămâne fără deputaţi, Mihai Ghimpu va pleca de la guvernare şi totodată i se va spulbera visul de a ajunge vicepreşedinte al Parlamentului”, a mai spus Şalaru.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...