image
Sursa foto: Jurnal.md

Fostul premier Ion Chicu, un nou mesaj de pe patul de spital: „Să poți respira de sine stătător e mare lucru, credeți-mă!”

Fostul premier Ion Chicu anunță într-un nou mesaj postat pe canalul său de Telegram că se simte mult mai bine și mulțumește personalului medical pentu salvare.

„Mă grăbesc să Vă informez, că datorită profesionalismului excepțional al medicilor și personalului medical, săptămâna aceasta au fost salvate sute de vieți ale oamenilor din țara noastră, inclusiv și a mea. Mă simt cu mult mai bine și mă închin doctorilor pentru salvare. Spre regret, spitalele din țară sunt supraaglomerare acum cu noi, pacienții cu COVID”, a scris Ion Chicu.

„Deși spații și resurse se mai pot identifica, medicii și personalul medical sunt extenuați. Ei luptă din greu pentru fiecare viață. Vă rog să Vă protejați la maximum posibil. Vă rog împreună să mai slăbim povara de pe medici. Să poți respira de sine stătător e mare lucru, credeți-mă! Sănătate tuturor!”, a mai scris Ion Chicu.

Amintim că fostul premier a fost internat recent în secția de terapie intensivă a Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga”, în urma complicațiilor provocate de infecția cu virusul Covid. Ion Chicu fusese confirmat pozitiv cu noul coronavirus și la începutul lunii decembrie 2020.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: