Atenție! Mai multe rute de troleibuz din Chișinău și-au modificat itinerarul

Începând de săptămâna viitoare, itinerarul unor rute municipale de troleibuz va fi modificat.

Troleibuzele nr. 34 „str. Ciuflea – satul Trușeni” vor circula de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada Tighina, strada București, strada Ciuflea și în continuare pe traseul stabilit, transmite IPN.

Pe traseul rutei nr. 34 se introduc stații suplimentare intermediare: „Calea Ieșilor, 103” (în direcția orașului Chișinău), „strada Tighina” (din strada Tighina, până la intersecția cu strada 31 August 1989) și „strada Ismail” (din strada București, până la intersecția cu strada Ismail).

Tot din 14 ianuarie, se divizează, cu titlu de experiment, linia de troleibuz nr. 24, în ruta nr. 24 „bulevardul Mircea cel Bătrân – strada Miorița”, itinerarul prezent, și ruta nouă nr. 12 „bulevardul Mircea cel Bătrân – strada A. Mateevici”, itinerarul prescurtat până la strada A. Mateevici.

Troleibuzele de pe ruta nr. 33 vor circula pe strada Mircești, Șoseaua Balcani, strada Petricani, strada Mihai Viteazul, strada Columna, strada H. Coandă, Calea Ieșilor (până la restaurantul „Butoiaș”). În retur, pe Calea Ieșilor, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, strada Mihai Viteazul, strada Petricani, șoseaua Balcani și strada Mircești.

Se prelungește, din 14 ianuarie, itinerarul rutei municipale de autobuz nr. 31 în raza orașul Vadul lui Vodă, pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt până la Tabăra „Cireșarii”. Până la respectiva dată, serviciile de profil vor instala indicatoare rutiere corespunzătoare și vor marca stațiile de așteptare a transportului public.

Lucrez în jurnalism din 2012 și am învățat meseria din practică, pe teren. Am preluat Moldova.org în calitate de manageră în 2016 și de atunci am reușit nu doar să creștem echipa, ci și să transformăm radical forma și menirea redacției. Mă mândresc cu o echipă feministă, care ține pasul cu trendurile internaționale, practicând jurnalismul constructiv și de soluții. Depun efort pentru ca Moldova.org să se asocieze și colaboreze cu organizații de la noi și internaționale, care împărtășesc aceleași valori. Asta pentru că noi facem mai mult decât jurnalism, noi construim o comunitate.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.