Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Demisii la Primărie după ce un dinozaur uriaș a apărut în PMAN

14 dec. 2019,, 11:01   Capitala
4507 1

După ce în parcul de distracții din Piața Marii Adunări Naționale a apărut o reptilă gicantică, iar mai mulți părinți s-au plîns pe o rețea de socializare, primarul Capitalei anunța azi-dimineață că vor urma mai multe demisii.

Locuitorii Chișinăului se arată indignați de faptul că dinozaurul gonflabil a apărut chiar lîngă pomul de Crăciun, iar acest fapt sperii micuții care vin împreună cu părinții la tîrg, transmite NOI.md cu referire la știri.md.

"În Centru, chiar lîngă brad... au instalat, au umflat... în fine, acum acolă stă o șopîrlă groaznică", a scris un internaut.

Și vloggerița Ionela Hadîrcă, care locuiește de ceva timp în Polonia, l-a chemat la socoteală pe noul edil.

"Ion Ceban, ce consumăm? Nu vreți să trecem la ceva mai ușorel?", a scris aceasta.


Prin urmare, primarul Capitalei s-a autosesizat și i-a transmis public lui Marcel Zambițchi să-și prezinte benevol cererea de demisie.

"Marcel Zambițchi a treia saptamina vorbim despre faptul ca în piață nu trebuie sa fie favela peste favela. Fără пристройкэ și mansarda, fără prea multe elemente adunate unul peste altul. Rog demisia benevola de luni. Ilie Ceban, Talmaci Adrian

Dna Steluţa Mitriuc cum am vorbit ieri, faceți regula estetica și funcțională acolo. Aveți termen pina pe 21.12 cind se lansează tirgul de Crăciun", este mesajul lui Ceban.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?