X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

SEBO a creat un fond de 5 000 000 lei pentru cadrele medicale ©

8 apr. 2020,, 14:44   Business
4914 0

De Ziua Mondială a Sănătății, compania SEBO a decis să-și manifeste recunoștința față de tot ce fac medicii și a venit cu un anunț important.

Cu toții cunoaștem că virusul COVID-19, este o pandemie, ce a creat o stare de urgență, care la rândul său, a afectat situația financiară cetățenilor țării. Odată cu declararea acestei stări, SEBO, fiind o companie, ce face parte dintr-un grup internațional, și-a propus să redirecționeze strategia sa spre clienți și nu doar.

Printre primele acțiuni, a fost decizia de a opri calculul penalităților, ce va dura până la 30 aprilie. Totodată, compania a contribuit cu un suport, pentru Spitalul de Boli Infecțioase pentru copii, cu echipament necesar, în lupta cu pandemia. Și au decis să nu se oprească aici.

Au decis să meargă în întâmpinarea cadrelor medicale, din Republica Moldova, care luptă cu virusul COVID-19.

„Pentru că anume ei își riscă zilnic viața, pentru a salva alți oameni. Pentru că anume ei sunt cei care stau în prima linie. Într-o așa perioadă dificilă, ei au nevoie de susținerea noastră, mai tare ca niciodată. Medicii sunt mereu sunt gata să ne ajute, iar acum este rândul nostru.”, afirmă Directorul General al companie – Sergiu Sobuleac.

Special pentru aceasta, a fost creat un fond de rezervare adițională, din contul companiei, în sumă de 5 000 000 de lei.

Din contul dat, va fi casată datoria persoanelor, care activează în unele din instituțiile medicale și au credite/împrumuturi active la compania SEBO, contractate până la 01.04.20.

La prima etapă, au fost selectate, instituțiile care sunt destinate internării pacienților cu noul virus COVID-19, astea sunt:

1. Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Toma Ciorbă, mun. Chișinău;

2. Spitalul Clinic Municipal de Boli Infecțioase de Copii, mun. Chișinău;

3. Spitalul Clinic Republican, mun. Chișinău;

4. Institutul Mamei și a Copilului, mun. Chișinău;

5. Spitalul Raional Căușeni;

6. Spitalul Raional Nisporeni;

7. Spitalul Clinic Bălți;

8. Spitalul Raional Edineț;

9. Spitalul Raional Orhei;

10. Spitalul Raional Soroca;

11. Spitalul Raional Cahul.

Tot ce trebuie să faceți, este să prezentați, prin email sau direct la una din sucursalele SEBO, un certificat, prin care se confirmă, că cel târziu de la data de 01.01.2020 sunteți angajat în una din instituțiile enumerate mai sus.

Pentru comoditatea Dvs., a fost creată și o adresă de email – staiacasa@sebo.md

Termenul limită de colectare a solicitărilor va fi până pe 15.05.2020.

Toate cererile vor fi acceptate la discreția companiei OCN SEBO CREDIT SRL și în limita fondului.

Mai multe detalii le puteți afla pe site-ul - sebo.md/StaiAcasa sau la numărul de telefon 022 896 897.

„Sperăm foarte mult, că acest suport o să vă ajute pe voi să treceți mai ușor de criză. Compania SEBO, a fost întotdeauna alături de clienții săi și mereu o va face. În viitorul apropiat, planificăm, încă o serie de activități de binefacere și suport.”, spune Directorul General.

Totodată, SEBO a pregătit și un anunț pentru toți agenții economici:

„Indiferent de activitatea pe care o aveți, haideți să găsim acea modalitate sau soluție, ca să putem ajuta, toate cadrele și instituțiile medicale. Doar unindu-ne forțele, putem trece mult mai rapid de pandemie și reveni la activitatea normală. Împreună vom reuși!”.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?