Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Năstase: Un membru PPDA ar putea participa la alegerile din circumscripția Hîncești

13 dec. 2019,, 11:44   Politică
3337 1

Președintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, fostul ministru de interne Andrei Năstase, nu exclude că la alegerile din circumscripția Hîncești va participa vreun membru al PPDA.

Politicianul nu a declarat direct dacă acel candidat va fi el sau nu, dar a menționat că această chestiune este examinată în cadrul partidului, transmite NOI.md cu referire la IPN.

„Noi analizăm toate variantele posibile pentru că sîntem un partid responsabil. Platforma DA a fost și rămîne partidul care a demonstrat consecvență, coerență, a demonstrat că știe ce vrea, a demonstrat că duce lucrurile la bun sfîrșit. La fel cum în campaniile electorale am participat de fiecare dată și ne-am bătut acolo, fără a mima. Dacă va fi să candidăm, să candideze cineva de la Platforma DA la Hîncești, o va face, dar, bineînțeles, mai este timp pentru a discuta asemenea lucruri”, a declarat Andrei Năstase în platoul emisiunii „Cabinetul din umbră” de la postul Jurnal TV.

Politicianul spune că este încrezător că actuala guvernare va fi dată jos, dar susține că totul depinde cît de mult își dorește acest lucru societatea. Totodată, Năstase consideră că președintele Igor Dodon este cea mai mare amenințare la adresa Republicii Moldova. „Igor Dodon este pericolul cel mai mare, cea mai mare amenințare la adresa Republicii Moldova, și noi cu toții trebuie să facem așa încît țara să fie scăpată de cel de-al doilea Plahotniuc. Pentru că el asta se vrea, de asta apelează la tot felul de strategi. Cunoaștem foarte bine că strategii sînt din Rusia, pentru că fără Rusia, Dodon ar fi nimic”, a menționat liderul PPDA.

Totodată, Andrei Năstase susține că pe lîngă fostul lider al Partidului Democrat Vladimir Plahotniuc și omul acestuia de încredere, Serghei Iaralov, mai sînt încă foarte multe persoane care au dublă identitate pe teritoriul Republicii Moldova. Liderul PPDA nu a vrut să dezvăluie dacă printre aceștia ar fi foști sau actuali deputați democrați.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?