Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Sandu și Năstase, invitați la o discuție cu Tusk, la Bruxelles - declarație

11 mar. 2020,, 12:55   Politică
3966 24

Fostul președinte al Consiliului European, Donald Tusk, i-a chemat pe liderii PAS, Maia Sandu și liderul PPDA, Andrei Năstase, la Bruxelles pentru a purta discuții cu aceștia despre alegerile prezidențiale din toamnă.

Despre aceasta a anunțat liderul PLDM, Tudor Deliu, care, le fel, a fost chemat la aceste discuții, notează deschide.md.

„La 13 martie eram așteptați la Bruxelles. Eu nu pot merge la această întrevedere, deoarece am programat din timp o întîlnire cu diaspora din Barcelona. Am decis să-l deleg la această întîlnire pe vicepreședintele PLDM, Alexandru Bujurean. Mi s-a transmis că e o întîlnire la care participă președinții PLDM, PAS și PPDA. Ultimul mesaj a fost că Donald Tusk va discuta cu Maia Sandu și Andrei Năstase, iar cu mine prin intermediul telefonului”, a declarat liderul PLDM, Tudor Deliu, în cadrul emisiunii „Puterea a patra”, de la postul de televiziune Național 4.

Amintim că Andrei Năstase și-a anunțat candidatura la prezidențiale. Maia Sandu a spus că decizia lui Năstase a surprins-o și că din partea dreptei trebuie să candideze persoana cu cele mai mari șanse.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?