X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3987

Ceața a perturbat traficul aerian

7 mar. 2018,, 09:52   Societate
2127 0

Mai multe curse aeriene au fost reținute și anulate astăzi din cauza ceţii dense, care s-a lăsat în dimineața zilei asupra Aeroportului Internaţional Chişinău, relatează MOLDPRES.

Serviciul informaţii de la aeroport a precizat pentru agenție că din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, cursele spre București, Moscova vor decola cu o întîrziere de cîteva ore, iar cursa spre Istanbul a fost anulată.

În acelaşi timp, există întîrzieri de mai multe ore la aterizarea a două curse din Moscova, iar o cursă din Istanbul a fost anulată.

Totodată, reprezentanți ai Aeroportului Internaţional Chişinău au specificat pentru MOLDPRES că „deocamdată nu se cunoaște dacă vor exista și alte modificări în orarul zborurilor”.

Solicitat de agenție, șeful Centrului prognoze meteorologice din cadrul Serviciului Hidrometeorologic de Stat, Ghenadie Roșca, a specificat că, în prezent, nu se cunoaște cînd se va dispersa ceața, întrucît astăzi cerul va fi noros. „Pe parcursul zilei vor cădeai izolat ploi slabe. În prezent, pe 15% din teritoriul țării vizibilitatea este de pînă la 200 de metri, iar pe 70% - 80% vizibilitatea este de pînă la 500 de metri. Potrivit prognozelor, posibil să existe ceață și în următoarele zile”, a spus Roșca.


Conform meteorologilor, pentru următoarele zile sînt prognozate temperaturi minime de pînă la plus 5 grade Celsius, noaptea, și maxime de pînă la plus 15 grade Celsius, ziua.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?