Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

UPDATE: Cinci angajați ai Agenţiei Servicii Publice, reținuți

15 mai. 2018,, 14:34   Societate
5262 0

Update 14:33 - Cinci angajaţi ai Agenţiei Servicii Publice, printre care doi şefi, au fost reţinuţi dimineaţă. Ei au fost încătuşaţi după ce procurorii şi ofiţerii CNA au descins în sediul instituţiei, dar şi în mai multe şcoli auto din Capitală.

Indivizii sînt bănuiţi că ar fi implicaţi într-o schemă de eliberare frauduloasă a permiselor de conducere, fiind descoperite peste 600 de cazuri de eliberare ilegală a acestora.

În cadrul documentării, s-a stabilit că pentru susţinerea examenelor, se percepeau între 500 şi 1.500 de euro.

Investigatorii au documentat fraudarea examenelor, constatînd implicarea directă a membrilor comisiei de examinare în indicarea răspunsurilor corecte, chiar în sala de examene, sau prin telefon. De asemenea, au fost documentate şi cazuri de susţinere a examenelor de către unii membri ai Comisiei în locul candidaţilor. Potrivit materialelor cauzei, în 9 la sută din cazurile investigate, candidaţii nu erau prezenţi la susţinerea probelor, iar un procent din nouă se aflau peste hotarele ţării.

(11:38) - Procurorii din Procuratura Anticorupție și ofițerii Centrului National Anticoruptie descind in aceste momente in peste 60 de locatii din capitala, intr-un dosar pornit pentru coruptie.


Potrivit Serviciului de Presa al CNA, in aceste momente au loc perchezitii la Agentia Servicii Publice, scrie protv.md.

De dimineata, procurorii CNA au descins la domiciliile mai multor functionari.

Perchezitiile au loc intr-un dosar pornit pentru coruptie, mai multe persoane fiind banuite de eliberarea frauduloasa a permiselor de conducere.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?