X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3988

Cristina Balan a prezentat copiile scrisorilor de acreditare la Departamentul de Stat al SUA

14 iun. 2018,, 17:30   Societate
2378 4

Cristina Balan a prezentat copiile scrisorilor de acreditare în calitate de Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar agreat al Republicii Moldova în Statele Unite ale Americii şefului adjunct al Protocolului din cadrul Departamentului de Stat SUA, Katherine Henderson.

La întrevedere a participat Jorgan Andrews, asistentul adjunct a.i. al Secretarului de Stat pentru Europa şi Eurasia, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al MAEIE.

În cadrul discuţiilor, au fost abordate subiecte ce vizează stadiul actual şi perspectivele dezvoltării relaţiilor bilaterale moldo-americane, fiind reconfirmat angajamentul comun pentru aprofundarea Dialogului Strategic RM – SUA şi a cooperării pe toate filierele.

Ambasadorul agreat al Republicii Moldova a prezentat acţiunile care sînt planificate pentru perioada următoare în cooperarea cu SUA şi a asigurat Departamentul de Stat de întreaga sa determinare şi a Ambasadei Republicii Moldova la Washington de a contribui la dinamizarea relaţiilor moldo-americane, exprimînd speranţa într-o bună colaborare cu Administraţia SUA.

Katherine Henderson şi Jorgan Andrews i-au urat succes ambasadorului agreat Cristina Balan în exercitarea mandatului şi au asigurat-o de sprijinul deplin al părţii americane în realizarea obiectivelor orientate spre consolidarea cooperării bilaterale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?