X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

El este cel de-al doilea șef-adjunct al Poliției de Frontieră

7 dec. 2019,, 14:31   Societate
4047 1

Gabriel Țigănaș este cel de-al doilea șef-adjunct al Poliției de Frontieră, care va deține interimatul pentru următoarele șase luni. Acesta a fost prezentat ieri, în cadrul unei ședințe operative, echipei manageriale de către șeful IGPF Corneliu Groza. Noul șef-adjunct are o experieță vastă în domeniile operative, securitate și anticorupție.

Pînă pe data de 29 noiembrie curent, Gabriel Țigănaș a activat în calitate de șef adjunct serviciu, șef al Direcţiei generale anticorupţie al Serviciului Protecţie Internă şi anticorupţie al MAI.

În marja prezentării sale, noul adjunct a mulțumit conducerii Ministerului Afacerilor Interne și Poliției de Frontieră pentru încrederea acordată, menționînd că va depune toate eforturile pentru a presta, împreună cu echipa IGPF, un management integrat al frontierei de stat calitativ.

Amintim că Corneliu Groza a fost numit în data de 4 decembrie 2019 în funcția de șef al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră a Republicii Moldova. Candidatura acestuia a fost propusă de ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, și a fost aprobată de Cabinetul de Miniștri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?