Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

În acest an nu vom avea nici Tîrg de Crăciun și nici brad

17 noi. 2020,, 22:20   Societate
7110 0

Premierul țării noastre, Ion Chicu, a vorbit în cadrul unei emisiuni la un post privat de televiziune despre sărbătorile de iarnă care urmează să aibă loc aproximativ peste o lună.

Invitat la emisiunea Puterea a Patra la N4, Ion Chicu a vorbit că din cauza pandemiei COVID-19, în acest an vom fi nevoiți să schimbăm obiceurile tradiționale cu privire la petrecerea sărbătorilor de iarnă, transmite Știri.md.

„Practic într-o lună încep sărbătorile de iarnă. Ne-am gîndit la ele din vară. Anul acesta nu trebuie să ne facem iluzii. Din cauza pandemiei nu va fi acest scenariu. S-a discutat la cancelaria Guvernului. Colegii au discutat și cu Primăria (n.r. Primăria Capitalei). Primăria va organiza ceva în scuar la Catedrală. Nu va fi Tîrgul de Crăciun.

Nici bradul renumit, care este poziționat în fața clădirii Guvernului nu va fi. Vor fi împodobiți brazii din preajma clădirii Guvernului, scuarul Catedralei și adiacent poziționați în preajma Arcului de Triumf. Este cert că nu vom avea acea amploare”.

Întrebat de moderator dacă urmează să aibă vreun concert sau un foc de artificii, premierul a răspuns că nu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?