X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3987

Distincții pentru Selecționata Națională de Fotbal pe Plajă, campioana Europei în Divizia B.

4 aug. 2022,, 17:30   Sport
2932 0

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, le-a conferit distincții ale Parlamentului membrilor Selecționatei Naționale de Fotbal pe Plajă. Diplomele Parlamentului Republicii Moldova de gradul I au fost acordate membrilor echipei naționale în semn de înaltă apreciere și recunoștință pentru rezultate remarcabile și contribuții substanțiale în dezvoltarea sportului din Republica Moldova.

Președintele Parlamentului i-a felicitat atît pe sportivi, cît și pe membrii staffului tehnic, pentru performanțele înregistrate și pentru faptul că au demonstrat că în Republica Moldova există potențial. Șeful Legislativului le-a dorit sportivilor să rămînă în continuare modele pentru tinerii noștri. ”Felicitări tuturor, ați făcut istorie! Ați demonstrat că o țară mică poate veni cu o echipă cu caracter, care poate înfrunta echipe care altădată probabil se uitau pe hartă să identifice Republica Moldova. Dincolo de toată performanța tehnică de care ați dat dovadă, cel mai important este încrederea în reușită”, a menționat Președintele Parlamentului, Igor Grosu, la ceremonia de conferire a distincțiilor Parlamentului Republicii Moldova.

Președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Leonid Oleinicenco, a mulțumit din partea membrilor Selecționatei Naționale la Fotbal pe Plajă pentru distincțiile acordate. ”După rezultatele înregistrate de Selecționata Națională de Fotbal pe Plajă, tot mai mulți copii și-au manifestat interesul să practice acest sport. Ne dorim să dezvoltăm această ramură în continuare și vă mulțumim pentru susținerea pe care ne-o acordați”, a spus oficialul.

Selecționata Națională la Fotbal pe Plajă a Republicii Moldova, condusă de antrenorul principal Ruslan Pernai, a devenit campioana Europei la fotbal pe plajă, Divizia B. În urma acestei performanțe, echipa noastră s-a calificat, pentru prima dată în istorie, în Divizia A – elita fotbalului pe plajă din Europa și urmează să evolueze la Jocurile Europene din 2023.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?